Як споживачам на Харківщині правильно передати показання лічильника електроенергії за грудень

Показання приладів обліку електроенергії приймають до 3 січня

Споживачам у Харківській області нагадали про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Важливо передати показання приладів обліку, щоб отримати платіжки, розраховані на основі фактичного споживання. Інакше постачальник електроенергії нараховує плату по середньодобовим показанням. 

У компанії нагадали основні правила надання інформації про спожиту електроенергію. Показання приймаються у період, який триває протягом двох календарних днів у кінці розрахункового місяця та трьох календарних днів наступного календарного місяця. Отже, показання за грудень необхідно передати у період з 30 грудня до 3 січня включно.

У АТ “Харківобленерго” нагадали про способи передачі показань. Щоб подати дані про споживання електроенергії можна скористатися:

  • банером “Передача показів лічильника” на сайті АТ “Харківобленерго”;

  • мобільним додатком “Харенерго”;

  • особистим кабінетом на сайті обленерго;    

  • Viber-ботом. Щоб знайти чат-бот, потрібно відкрити додаток Viber, натиснути кнопку “Додати контакт” та відсканувати QR-код на сайті АТ “Харківобленерго”.

  • Telegram-ботом - KharkivOblEnergobot або @Kooz2bot;

  • кол-центром АТ “Харківобленерго”. Передати показання можна за телефонами: 057-34-24-413, 067-23-40-413, 063-05-40-413, 050-05-40-413.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у випадку тривалої відсутності електроенергії жителі Харківської області можуть зарядити телефон у пунктах незламності. Днями при терміналах Південної Залізниці розгорнули 3 нові пункти. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися