В одному з комунальних підприємств Харкова посилили соціальне забезпечення працівників: подробиці

У КП “КВПВ” розповіли про зміни, які відбулися на підприємстві минулого року

Директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко підбив підсумки минулого року. Він відзначив посилення соціального забезпечення працівників компідприємства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За словами керівника підприємства, працівників забезпечують безплатним гарячим харчуванням, надавали матеріальну допомогу. Також на підприємстві почав функціонувати безплатний автобус для перевезення працівників на роботу та з роботи, почала працювати майстерня з обслуговування та ремонту обладнання. 

Щодо діяльності КП, то з 1 січня по 31 грудня 2022 року було вивезено майже 2 млн куб. м сміття. Так, було вивезено 1,36 млн куб. м ТПВ та 551 тис. куб. м великогабаритних відходів.

Олексій Артикуленко зазначив, що на маршрути щодня виїжджало 150-160 одиниць різноманітної спецтехніки “КВПВ”, щоб навіть під час війни Харків залишався чистим містом.

Керівник підприємства подякував харків'янам, які цінують роботу працівників “КВПВ”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні свят, 26 та 27 грудня, жителі смт Печеніги отримали 1170 продуктових наборів. Продукти отримали громадяни віком від 60 років. Печенізька громада отримала вагому продовольчу допомогу від благодійного фонду "ADRA Ukraine", який співпрацює з Всесвітньою продовольчою програмою ООН "WFP".  “Люди поважного віку - одна з найвразливіших категорій наших жителів, тож забезпечення потреб пенсіонерів харчовими продуктами - одна з першочергових задач, яку ставить перед собою селищна військова адміністрація та гуманітарний штаб”, - наголосив Олександр Гусаров. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися