У Харкові 3 січня на деяких ділянках заборонять рух тролейбусів: деталі

Обмеження руху запровадили у зв'язку з проведенням аварійного ремонту контактної мережі

Тролейбус №6 сьогодні ввечері тимчасово змінить маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У вівторок, 3 січня, з 20:00 до 22:00 буде заборонено рух тролейбусів на пр. Гагаріна, від вул. Одеської до вул. Південнопроектної, вул. Південнопроектній, вул. Деповській, вул. Валдайській, від пр. Гагаріна до розворотного кола "Залізнична станція “Основа”.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що обмеження руху запровадили у зв'язку з проведенням аварійного ремонту контактної мережі.

На час ремонту тролейбус №6 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "вул. Університетська" - пров. Соляниківський - пров. Подільський - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло “Парк “Зустріч”.

У міській раді повідомили, що заборона руху не стосується тролейбусів з великим запасом автономного ходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що деокуповані громади Харківської області отримають дві “швидкі”. Автомобілі передав благодійний фонд Life&peace, який знаходиться у Варшаві. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам розповів, що це перша частина допомоги від громадян України, які займаються волонтерством у Польщі. Згодом мають передати ще два авто екстреної медичної допомоги.

Нові “швидкі” отримає Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області. Потім їх розподілять між звільненими громадами. Михайло Харнам розповів, що через російську агресію автівки екстреної меддопомоги майже щодня отримують пошкодження. А цей транспорт наразі дуже необхідний цілим та справним.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися