Деокуповані громади Харківщини отримають необхідний транспорт (ФОТО)

“Швидкі”, імовірно, передадуть до Куп’янської та Вовчанської громад

Деокуповані громади Харківської області отримають дві “швидкі”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Автомобілі передав благодійний фонд Life&peace, який знаходиться у Варшаві.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам розповів, що це перша частина допомоги від громадян України, які займаються волонтерством у Польщі. Згодом мають передати ще два авто екстреної медичної допомоги.

Нові “швидкі” отримає Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області. Потім їх розподілять між звільненими громадами.

Михайло Харнам розповів, що через російську агресію автівки екстреної меддопомоги майже щодня отримують пошкодження. А цей транспорт наразі дуже необхідний цілим та справним. “Ще будемо вирішувати, куди саме спрямуємо їх, але, ймовірно, це буде Куп’янська та Вовчанська громади. Отримані “швидкі” мають гарний технічний стан, тож незабаром спрямуємо їх за призначенням”, – сказав чиновник.

Окрім двох “швидких” передали генератор для 127-ї Окремої бригади Сил ТрО ЗСУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що гуманітарна організація AmeriCares із США у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” направила близько 1 млн грн для громади Харкова. Кошти спрямовані на облаштування пунктів обігріву в п'яти районах міста. У КУ “Офіс реформ Харкова” розповіли, на що саме було спрямовано кошти. Щоб забезпечити повноцінне функціонування пунктів обігріву у Харкові, закупили генератори, прожектори, термопоти та комплекти проводки. 



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися