“ХТМ” отримали з Вільнюса допомогу: що передали литовські теплоенергетики (ФОТО)

Організувала співпрацю між підприємствами Харкова та Вільнюса колишня працівниця “Харківських теплових мереж” Наталія Агібалова

Вільнюські теплові мережі допомагають харківським теплоенергетикам пережити складні часи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

Влітку з Вільнюса надійшла технічна допомога, а на новорічні свята литовські теплоенергетики зібрали подарунковий вантаж. У Харків передали скриньки з цукерками, іграшки, ліхтарики для дорослих і традиційний литовський різдвяний торт – шакотіс.

Організувала співпрацю між підприємствами Харкова та Вільнюса колишня працівниця “Харківських теплових мереж” Наталія Агібалова. Вона кілька років тому переїхала до Литви, і тепер працює у колективі Вільнюських теплових мереж. Колектив налічує 600 працівників, і кожен з них, готуючись до різдвяних свят, вирішив придбати подарунки не тільки своїм родинам, а й для дітей харківських теплоенергетиків.

Наталія Агібалова розповіла, що весь литовський народ дуже підтримує Україну та українців. Литовці дуже переймаються подіями, які відбуваються в Україні. Вони кажуть: "Не дай, Боже, ми б були на вашому місці, і взагалі, не знаємо, як би у нас все вийшло, чи змогли б ми так усе витримати, як витримують українці!".

Колишня працівниця “”ХТМ” зазначила, що цю допомогу зібрали люди самі. “Дуже хотілося допомогти своїм колишнім співробітникам, хоча б морально підтримати. Тому я запропонувала зібрати гроші чи влаштувати ярмарок. І генеральний директор Вільнюських теплових мереж та колектив підтримали цю ідею. Таким чином, ми влаштували ярмарок і зібрали кошти", - розповіла Наталія Агібалова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція подякувала учням, які під час війни допомагали українським воїнам та громадянам.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися