Учням однієї з гімназій у Харкові подякували за допомогу: подробиці

Харківські школярі займаються волонтерством, малюють картини, допомагають у пошуку безвісти зниклих захисників

Перед новорічними святами правоохоронці завітали до Харківської гімназії №152. Поліція подякувала учням, які під час війни допомагали українським воїнам та громадянам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зауважили, що понад 10 місяців українці боронять свою землю, незалежність та світле майбутнє. І всі громадяни намагаються наближати перемогу, не залишаються осторонь і діти.

Учениця 5-Г класу Чернікова Лілія разом з мамою та братом займалась волонтерством, організовувала концерти в лікарні для військових, підтримуючи бойовий дух захисників. 

Учень 2-Б класу Коваленко Іван весною разом з правоохоронцями патрулював територію пансіонату в  місті Миргород, де у тому числі допомагав малечі покидати дитячий майданчик під час повітряної тривоги.

Учениця 9-Б класу Бєлєцька Аліса у вільний час малює картини, у яких відображає свої враження від трагічних подій в Україні. Кошти, отримані від продажу робіт, направляла на потреби військових.

Учень 8-а класу Умнов Олексій працює у благодійному фонді "Гетьман", де веде базу даних, яка вкрай необхідна для пошуку безвісти зниклих захисників.

Учениця 10-В класу Беженська Поліна разом із родиною займається волонтерством. У перші дні війни вона приймала телефонні дзвінки, щоб евакуювати людей, яких на власному авто  вивозив її батько.

“Це лише невелика частина історій дітей, які в найскладніший для країни час героїчно допомагають, рятують та надихають. Ми й надалі розповідатимемо про наших маленьких за віком, але великих та світлих душею героїв. Нам є ким пишатись, нам є кого захищати — ми обов’язково переможемо!”, - наголосили у поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу, з 31 грудня на 1 січня, правоохоронці Харківщини опрацювали 1394 повідомлення громадян  про правопорушення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися