Яку допомогу отримали багатодітні сім'ї у Харкові (ФОТО)

Протягом року багатодітні сім’ї, які залишилися в Харкові, отримували гуманітарну допомогу

Триста дітей із багатодітних сімей відвідали новорічну виставу “Казка для маленького зайчика”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту зазначили, що захід відбувся у рамках співпраці з громадською організацією “Фонд “Професійний розвиток  Харкова”. Ідею підтримали Харківський державний академічний театр ляльок імені В.А. Афанасьєва та Благодійний фонд “Фундація майбутнього”.

Директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко привітав дітей зі святами.  Чиновник розповів, що протягом року багатодітні сім’ї, які залишилися в Харкові, отримували гуманітарну допомогу. Також у місті приділяли увагу культурному розвитку дітей з багатодітних сімей.

Керівник проєктів та програм фонду "Професійний розвиток Харкова" Марина Ладиженська зазначила, що з самого початку війни у партнерстві з ЮНІСЕФ фонд працює з дітьми та підлітками, які стикнулися з викликами воєнного часу. Головна мета – соціальна та емоційна підтримка через культурні та розвивальні заходи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Закарпатті почав діяти зимовий табір “За світло те, що темряву здолало!”. До участі у таборі запрошувалися діти з Харкова та Харківської області, а також діти військовослужбовців, ветеранів АТО та волонтерів. Перебування в таборі є безплатним. Протягом 10 днів з дітьми проводитимуть заняття за пластовою методою. Загалом з Харківської області на відпочинок та оздоровлення поїхало 140 дітей.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися