Скільки коштує термобілизна в Харкові в січні

Харків'яни можуть обрати також зимові спальники чи ковдри з синтетичним, натуральним або комбінованим утеплювачем

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, скільки коштують теплі речі у Харкові та де їх можна придбати. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вироби для збереження тепла, а саме: спальники, термобілизну, теплі ковдри жителі Харкова  можуть купити у:

  • спеціалізованих магазинах спортивних товарів туристичного спорядження, 

  • відповідних відділах деяких супермаркетів

  • на ринках.

Вартість товарів залежить від  виробника (бренду), матеріалу виробу, типу наповнювача та інших характеристик.

Комплекти термобілизни у середньому коштують від 1200 до 2300 грн, вартість вовняних комплектів становить 5000-6000 грн.

Ціни на термокофти варіюються від 600 до 1700 грн, на штани - від 460 до 1400 грн. Вартість термошкарпеток становить 135 - 900 грн. Рукавиці флісові коштують від 250 грн, шапки з утеплювачем - від 800 грн.

Харків'яни можуть обрати також зимові спальники чи ковдри з синтетичним, натуральним або комбінованим утеплювачем. Спальники, розраховані на температуру нижче 10 градусів морозу, коштують від 1700 грн, дитячі - від 750 грн. Теплі зимові ковдри (термоковдри) коштують у середньому від 950 до 2500 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштували речі для збереження тепла наприкінці вересня 2022 року. Тоді у магазинах, основний асортимент яких це товари для туризму, можна було придбати зимові спальники (від 1200 грн),  каремати та килимки (від 240 грн), термоковдри (від 80 грн), газові пальники (від 500 грн) та інші необхідні товари.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися