Генератори, обігрівачі, спальники та термоковдри: ціни в Харкові на затребувані товари

Дизельні генератори коштують від 60 тис. грн

Чиновники різних рівнів передбачають, що опалювальний сезон буде дуже складним і рекомендують українцям подбати про комфорт в оселі. У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку з'ясували ціни на бензинові та дизельні генератори, обігрівачі, газові пальники та інші необхідні для містян речі у магазинах “Епіцентр”, “Dnipro M”, “Фокстрот” та ін. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

 Ціни на бензинові генератори варіюються у середньому від 18 тис. до 70 тис. грн, залежно від виду, потужності, виробника та інших характеристик. Дизельні генератори значно дорожчі - від 60 тис. до 170 тис. грн.   

 Щодо обігрівачів, то в магазинах вибір великий - електричні конвектори, масляні обігрівачі, теплові панелі тощо. Ціни становлять у середньому від 1,9 тис. до 6 тыс. грн. Вартість залежить від типу приладу, потужності, матеріалу.  

Уу магазинах, основний асортимент яких це товари для туризму, можна придбати зимові спальники (від 1200 грн),  каремати та килимки (від 240 грн), термоковдри (від 80 грн), газові пальники (від 500 грн) та інші необхідні товари.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поради, як підготувати оселю до зими. Мешканцям помешкань потрібно зменшити тепловтрати – провести профілактику металопластикових вікон, утеплити старі вікна та двері. Також варто підготувати батареї – відсунути меблі від обігрівачів, наклеїти тепловідбивний екран на стіну за батареями, перевірити чи не закриті крани подачі теплоносія у квартирі. За можливості встановити додаткові джерела тепла, приміром твердопаливний котел.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися