У Харкові та області є можливість не відключати світло: подробиці

У Харкові повністю відновили тепло- та електропостачання після “передноворічного” обстрілу

У Харківській області є можливість інколи не використовувати планові обмеження електропостачання. Про це розповів керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

“З огляду на ті ліміти, які ми маємо на місто Харків та область, та з огляду на те, що ми дбайливо споживаємо, ми навіть планові відключення можемо іноді не застосовувати”, - сказав він. За його словами, аварійні відключення електроенергії не застосовуються.

Також Олег Синєгубов розповів, про ліквідацію наслідків останнього “передноворічного” ракетного обстрілу Харкова. Після останніх ракетних обстрілів було повністю відновлене функціонування електромережі, теплопостачання. “Нагадаю, в нас по місту внаслідок обстрілів та пошкодження теплогенеруючого підприємства було відключено майже 1200 будинків – і це багатоповерхівки. Зараз теплопостачання та електропостачання відновлено”, – зазначив голова ХОВА.

Очільник області розповів, що завдяки співпраці ХОВА з фондом Говарда Баффета Харківська область має лабораторії ДНК. Вони використовуються для ідентифікації жертв російського терору та розслідування злочинів окупантів.

“Сьогодні був у Куп’янській громаді. Там для оперативної передачі гуманітарних вантажів була побудована тимчасова переправа. У громаді наразі до газопостачання підключено 98% споживачів, до водопостачання - 96%, до електропостачання - 85%”, - розповів Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у перші 2 дні нового року в Харківській області не застосовувалися планові відключення електроенергії




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися