Яка ситуація з електропостачанням у Харкові та області

У новорічну ніч на Харківщині було поранено трьох осіб

Новорічна ніч минула відносно спокійно, ударів по Харкову зафіксовано не було. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Не було зафіксовано фактів порушень комендантської години та використання піротехнічних засобів. “Дякую мешканцям Харківщини, які свідомо поставилися до необхідних обмежень”, - зазначив Олег Синєгубов. 

За його словами, ворожі війська продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області. У новорічну ніч поранення отримали 3 особи. Минулої доби у Куп'янську 77-річна жінка отримала легкі тілесні ушкодження та не потребувала госпіталізації. У м. Барвінкове поранення отримав 32-річний чоловік. Його госпіталізували в середньому стані.

Олег Синєгубов розповів, що після останніх обстрілів в Харкові повністю відновили опалення. Ситуація з електропостачанням стабільна. У перші 2 дні нового року в області не застосовувалися планові відключення. 

“В новому році будемо далі підвищувати нашу обороноздатність та відновлювати пошкоджену ворогом критичну інфраструктуру та житловий фонд”, - наголосив очільник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що війська РФ продовжують терор мирного населення Харківської області. Минулої доби російські окупанти обстріляли прикордонні райони області та населені пункти наближені до лінії зіткнення у Куп'янському та Чугуївському районах. У Куп'янську внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено 5 приватних будинків, постраждала інфраструктура.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися