Спеціальна програма для деяких жителів Харкова: хто отримує допомогу

У 2022 році уряд вирішив забезпечити громадян безплатною паливною деревиною

Жителі Харкова продовжують отримувати допомогу у підготовці до холодів. Жителям приватного сектору продовжують видавати паливну деревину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Наразі жителі приватного сектору Слобідського району отримали паливну деревину. Першочергово лісоматеріалами забезпечують домоволодіння, які мають лише пічне опалення.

Нагадаємо, що у 2022 році уряд вирішив забезпечити громадян безплатною паливною деревиною. У відповідному рішенні Кабміну було визначено 8 прифронтових областей – Донецька, Запорізька, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Дніпропетровська, Чернігівська. Жителі цих областей отримують допомогу з доставкою додому. Щоб отримати паливну деревину, потрібно подати заяву до органів місцевої влади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що триста дітей із багатодітних сімей відвідали новорічну виставу “Казка для маленького зайчика”. Директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко привітав дітей зі святами.  Чиновник розповів, що протягом року багатодітні сім’ї, які залишилися в Харкові, отримували гуманітарну допомогу. Також у місті приділяли увагу культурному розвитку дітей з багатодітних сімей.

Керівник проєктів та програм фонду "Професійний розвиток Харкова" Марина Ладиженська зазначила, що з самого початку війни у партнерстві з ЮНІСЕФ фонд працює з дітьми та підлітками, які стикнулися з викликами воєнного часу. Головна мета – соціальна та емоційна підтримка через культурні та розвивальні заходи.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися