У яких будинках Харкова планують відремонтувати водопровідні мережі

Також на особливому контролі у спеціалістів залишається питання належного технічного стану підвальних приміщень

Бригади дільниці Шевченківського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП "Харківводоканал" щодня беруть у роботу близько 70 заявок та відновлюють комунікації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Начальник районної дільниці Сергій Кікнадзе розповів, що лише останнім часом значний обсяг комплексних робіт провели у будинках на пр. Перемоги, пр. Незалежності, вул. Клочківській та у пров. Людмили Гурченко. Також у будинках замінили внутрішньобудинкові системи. 

Фахівці планують проводити капітальні ремонтні роботи на системах водопостачання та зливової каналізації у будинках на пр. Перемоги. Також на черзі - відновлення внутрішньобудинкових комунікацій водовідведення на вул. Малоджанкойській та вул. Клочківській. 

До того ж на особливому контролі у спеціалістів залишається питання належного технічного стану підвальних приміщень, які виконують роль укриттів під час обстрілів. За словами Сергія Кікнадзе, фахівці проводять систематичну профілактику, а за потреби - ремонтні роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого року ворожими обстрілами було пошкоджено понад 100 об'єктів “ХТМ”. У “Тепломережах” розповіли, що замінили майже вдвічі більше магістральних мереж, ніж позаминулого року (у 2021 році - 100 км). “На сьогодні нам вдалося відновити всі джерела теплопостачання. Вони працюють та подають тепло”, - розповіли у “ХТМ”. Теплоенергетики повідомили, що крім ремонтів виконують ізоляцію внутрішньобудинкових систем, щоб довше зберігати тепло в трубах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися