Зруйновані котельні, ЦТП, насосні станції у Харкові: які джерела теплопостачання відновили (ФОТО)

У “ХТМ” розповіли, що в 2022 році замінили майже вдвічі більше магістралей, ніж у 2021-му

КП “Харківські теплові мережі” оприлюднило інформацію про діяльність у 2022 році. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Минулого року ворожими обстрілами було пошкоджено понад 100 об'єктів “ХТМ”:

  • 44 котельні, 

  • 46 ЦТП, 

  • 3 насосні станції, 

  • 20 км мереж. 

У “Тепломережах” розповіли, що замінили майже вдвічі більше магістральних мереж, ніж позаминулого року (у 2021 році - 100 км). “На сьогодні нам вдалося відновити всі джерела теплопостачання. Вони працюють та подають тепло”, - розповіли у “ХТМ”.

До того ж у “ХТМ” розповіли, що крім ремонтів виконують ізоляцію внутрішньобудинкових систем, щоб довше зберігати тепло в трубах. А старі металеві внутрішньоквартальні мережі замінюють на пластикові.

На підприємстві нагадали, що котельню онкологічного центру, яка була пошкоджена снарядом 19 травня, відновили за п'ять місяців, а котельню “Північ-1”, пошкоджену 5 березня, відбудували за два місяці.

Також у 2022 році по місту встановили 17 пересувних котелень, які можна швидко перевезти до будь-якого району та підключити до будинків, щоб дати тепло у багатоповерхівки у випадку відключення централізованих джерел теплопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Ізюм КП “Теплових мереж” проводить роботи з відновлення мереж та підключення багатоквартирних будинків до централізованої системи опалення. Раніше директор ІКПТМ Володимир Золотарьов розповідав, що в Ізюмі планували підключити до централізованого опалення 64 будинки. Проте, за його словами, станом на 30 грудня 2022 року вдалось підключити 84 багатоквартирних будинки. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися