Як у Харкові готуються до різкого похолодання

У Харкові працюють пункти незламності, пункти обігріву та пункти видачі гарячого харчування

Найближчими днями харків'ян чекає різке похолодання. На Різдво очікується до - 12 градусів вночі, а після свята синоптики прогнозують ще нижчі температури. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Він зауважив, що усі відповідні служби міста готуються до різкого похолодання. Усі міські служби життєзабезпечення Харкова переведені в режим підвищеної готовності та цілодобового реагування на позаштатні ситуації. 

Мер міста нагадав, що у Харкові працюють “пункти незламності”, де за потреби можна зігрітися та зарядити мобільні гаджети. Знайти найближчі “пункти незламності” можна за допомогою чат-боту “Харків-твій дім”  – @tviyDimKharkivBot. 

Крім “пунктів незламності” у Харкові облаштували пункти обігріву. За потреби метрополітен також працюватиме в режимі пунктів обігріву.  

У звичайному режимі, з понеділка по суботу включно, працюватимуть пункти роздачі гарячого харчування. 

“Я впевнений, що ми разом подолаємо цей виклик. Я впевнений, що ми переможемо! Ми - разом! Ми - харків'яни!”, - наголосив Ігор Терехов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до Харкова йдуть сильні морози, а ситуацію можуть ускладнити можливі ракетні удари та аварійні відключення світла. Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” розповіли містянам, що заборонено робити у багатоповерхових будинках. Фахівці застерігають громадян від використання у багатоквартирних будинках буржуйок та генераторів із бензиновими чи дизельними двигунами. Головна небезпека використання таких приладів – концентрація чадного газу в приміщеннях.




Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися