У Харкові перевіряють деякі сім'ї: що трапилося

Спеціалісти перевіряють умови проживання окремих категорій дітей

Перед настанням холодів спеціалісти служб у справах дітей та працівники ДСНС обстежують умови проживання деяких сімей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Перевіряють умови проживання дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Зокрема, такі заходи провели у Холодногірському районі. Особливу увагу під час відвідування дітей за місцем проживання фахівці приділяли питанням підготовки помешкань до морозної погоди. Також проводили перевірку безпечності засобів опалення для запобігання пожежам. 

pictureПрацівники ДСНС провели бесіди щодо: 

  • особливостей експлуатації опалювальних приладів,

  • правил поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів

  • правил поводження під час повітряних тривог.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Закарпатті почав діяти зимовий табір “За світло те, що темряву здолало!”. До участі у таборі запрошувалися діти з Харкова та Харківської області, а також діти військовослужбовців, ветеранів АТО та волонтерів. 

Перебування в таборі є безплатним. Протягом 10 днів з дітьми проводитимуть заняття за пластовою методою. Директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол розповів, що ідея створити такий табір виникла під час евакуації населення з деокупованих територій, які постраждали внаслідок збройної агресії Росії. Мета - допомогти дітям пережити реалії війни, подолати стрес та тривожність. Загалом з Харківської області на відпочинок та оздоровлення поїхало 140 дітей.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися