У Харкові працівники комунального підприємства отримують продуктові набори (ФОТО)

Фінальну партію продуктових наборів отримали працівники управління “ХТМ”

Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" отримало понад 4 тис. пакунків з гуманітарною допомогою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікіти Стєріна та керівника громадської організації “Я врятований” Дмитра  Ложенка, головна ідея акції - підтримати працівників комунального підприємства у ці нелегкі часи. 

Враховуючи, що штат підприємства великий, доставляти набори в його філії почали ще 20 грудня. А 6 січня, у переддень Різдва, фінальну партію продуктових наборів отримали працівники управління “ХТМ”.

Продуктові набори працівникам передали за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та за підтримки громадської організації “Я врятований”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Вільнюські теплові мережі допомагають харківським теплоенергетикам пережити складні часи. Влітку з Вільнюса надійшла технічна допомога, а на новорічні свята литовські теплоенергетики зібрали подарунковий вантаж. У Харків передали скриньки з цукерками, іграшки, ліхтарики для дорослих і традиційний литовський різдвяний торт – шакотіс. Організувала співпрацю між підприємствами Харкова та Вільнюса колишня працівниця “Харківських теплових мереж” Наталія Агібалова. Вона кілька років тому переїхала до Литви, і тепер працює у колективі Вільнюських теплових мереж. Колектив налічує 600 працівників, і кожен з них, готуючись до різдвяних свят, вирішив придбати подарунки не тільки своїм родинам, а й для дітей харківських теплоенергетиків.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися