За якими адресами та які обіди роздають містянам в одному з районів Харкова (ФОТО)

У Салтівському районі Харкові працює 5 пунктів видачі гарячого харчування

У Салтівському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У райадміністрації розповіли, що щоденно гаряче харчування роздають близько 4 тис. жителів району. До того ж працівники територіального центру надання соціальних послуг забезпечують адресну доставку обідів людям, які за станом здоров’я не можуть дістатися до пунктів харчування.

Отримати допомогу у вигляді безплатного гарячого харчування першочергово можуть самотні люди похилого віку, малозабезпечені громадяни та тимчасово переміщені особи. Харчування можна отримати з понеділка по суботу, але потрібно мати власний посуд. Працюють пункти видачі харчування з 11:00 до 14:00. Працюватимуть пункти видачі гарячого харчування до кінця зими.

У Салтівському районі пункти видачі гарячого харчування працюють за наступними адресами:

  • вул. Тюрінська, 40 (гімназія №23);

  • вул. Руслана Плоходька, 5-в (школа № 64);

  • пров. Писемського, 5 (школа № 98); 

  • вул. Бучми, 34-г (школа № 122);

  • вул. Гвардійців Широнінців, 40-ж (школа №139).

Ознайомитися з повним переліком адрес у всіх районах Харкова, де містянам безплатно роздають гаряче харчування, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники КП “Харківські теплові мережі” отримали продуктові набори. Враховуючи, що колектив підприємства великий, продукти почали направляти у філії КП з 20 грудня. У п'ятницю, 6 січня, напередодні свята, привезли останню партію продуктових наборів - роздали допомогу працівникам управління “ХТМ”. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися