Де та як ремонтують водопровід у Харкові 10 січня

Під час проведення ремонтних робіт спеціалісти намагаються не відключати воду харків'янам

У вівторок, 10 січня, бригади комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” планують виконати ремонтні роботи на 17 ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Немишлянському районі фахівці проводять комплексні роботи на водоводі діаметром 1400 мм на вул. Павла Скоропадського.

За словами начальника служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району Павла Гладкова, трубопровід забезпечує водою жителів кількох районів міста, тож під час робіт водопостачання не відключали. 

“Попередньо запаслися необхідною технікою та матеріалами. Роботи виконують досвідчені бригади, а тому впораємося у встановлений термін”, - розповів Павло Гладков.

Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу "Харківводопостачання" усунули 12 пошкоджень на ділянках водоводів та облаштували 13 оглядових колодязів.

Жителі Харкова можуть надавати інформацію про аварійні ситуації за телефоном: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади дільниці Шевченківського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП "Харківводоканал" щодня беруть у роботу близько 70 заявок та відновлюють комунікації. Начальник районної дільниці Сергій Кікнадзе розповів, що лише останнім часом значний обсяг комплексних робіт провели у будинках на пр. Перемоги, пр. Незалежності, вул. Клочківській та у пров. Людмили Гурченко. Також у будинках замінили внутрішньобудинкові системи.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися