У Харкові запустять ще один автобус: маршрут руху

Автобусний маршрут забезпечить пасажирські перевезення мешканців району Баварії та сел. Пилипівка

З Холодної Гори запускають ще один автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Автобусний маршрут №22е почне працювати з середи, 11 січня. Маршрут руху - ст. м. “Холодна Гора” - вул. Радіотехнічна. У Департаменті інфраструктури розповіли, що запуск маршруту пов’язаний з необхідністю забезпечити пасажирські перевезення мешканців району Баварії та сел. Пилипівка.

Автобус №22е курсуватиме наступним чином: ст. м. “Холодна Гора” - вул. Полтавський Шлях - вул. Дудинської - пр. Любові Малої - вул. Китаєнка - пр. Ново-Баварський - вул. Герцена - вул. Некрасова - вул. Кибальчича - вул. Північнокавказька - вул. Радіотехнічна (сел. Пилипівка). У зворотному напрямку - Карачівське шосе - вул. Кибальчича - вул. Некрасова і далі за маршрутом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 9 січня, поновить роботу тролейбус №27, який курсує від пр. Дзюби до вул. Новий Побут. У Департаменті інфраструктури повідомили, що відкриття маршруту покращить пасажирські перевезення мешканців Новобаварського та Холодногірського районів.  З понеділка тролейбус курсуватиме наступним чином: розворотне коло "пр. Дзюби" – пр. Ново-Баварський – вул. Китаєнка – пр. Любові Малої – вул. Дудинської – вул. Холодногірська – розворотне коло "вул. Новий Побут".

Нагадаємо, що Чехія передала Харкову сім комфортабельних автобусів для пасажирських перевезень. Отриманий транспорт було сертифіковано, бо таких автобусів в Україні ніколи не було, а тепер вони починають курсувати на маршрутах.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися