В одній з громад на Харківщині змінять правила видачі гуманітарної допомоги: деталі

Гуманітарну допомогу будуть видавати деяким категоріям громадян

З 11 січня у Дергачах змінять правила видачі гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“З перших днів війни ми намагалися забезпечувати гуманітарною допомогою усіх мешканців міста. Однак, час вносить свої корективи, все більше людей повертаються до Дергачів, працевлаштовуються, а наші ресурсу при цьому залишаються обмеженими”, - зазначили у міській раді. 

Так, продуктові набори будуть видавати виключно наступним категоріям осіб, які фактично проживають на території громади. Допомогу можуть отримати:

  • самотні люди похилого віку;

  • особи з обмеженими фізичними можливостями (інвалідам І, ІІ, ІІІ груп);

  • багатодітні родини;

  • внутрішньо переміщені особи;

  • безробітні особи (за наявності довідки з Центра зайнятості);

  • родичі першої лінії діючих військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають на території громади.

Щоб отримати допомоги, при собі потрібно обов'язково мати оригінали підтверджуючих документів.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном Дергачівської міської ради: +38 (067) 807-28-67 (з понеділка по суботу з 8:00 до 16:00)

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні свят, 26 та 27 грудня, жителі смт Печеніги отримали 1170 продуктових наборів. Продукти отримали громадяни віком від 60 років. Печенізька громада отримала вагому продовольчу допомогу від благодійного фонду "ADRA Ukraine", який співпрацює з Всесвітньою продовольчою програмою ООН "WFP". 




Максим

16 січня 2023, 14:57

Здравствуйте скажите пожалуйста мы пересиленцы с купянска приехали в Харьков многодетная семья трое детей кормить нужно унас саме маленький ребенок годик и читыри месяца нужны памперсы 5 питание как можно получить номер 0955348873

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися