У деяких громадах Харківщини жителям видають спеціальну пресу (ФОТО)

Газети передають жителям деокупованих територій через органи місцевого самоврядування, волонтерів та районних службовців

На Харківщині жителям звільнених населених пунктів області передали спеціальні випуски друкованих ЗМІ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Жителі ДОТ отримали чергові випуски інформаційного бюлетеня “Харківщина – це Україна” та газети “Слобідський край”.

Випуск інформбюлетеню для звільнених територій ініціював начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. У виданнях публікують:

  • офіційні повідомлення від органів влади,

  • інформацію про головні події, зокрема, щодо відновлення інфраструктури, 

  • корисні контакти та поради місцевим жителям.

Газети передають жителям деокупованих територій через органи місцевого самоврядування, волонтерів та районних службовців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 11 січня у Дергачах змінять правила видачі гуманітарної допомоги. “З перших днів війни ми намагалися забезпечувати гуманітарною допомогою усіх мешканців міста. Однак, час вносить свої корективи, все більше людей повертаються до Дергачів, працевлаштовуються, а наші ресурсу при цьому залишаються обмеженими”, - зазначили у міській раді.  Так, продуктові набори будуть видавати виключно деяким категоріям осіб, які фактично проживають на території громади. Серед вказаних категорій громадян - люди похилого віку та багатодітні родини. 

Щоб отримати допомоги, при собі потрібно обов'язково мати оригінали підтверджуючих документів. Отримати додаткову інформацію можна за телефоном Дергачівської міської ради: +38 (067) 807-28-67 (з понеділка по суботу з 8:00 до 16:00).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися