До Харкова йде потепління: подробиці

Найближчими днями опади не прогнозуються

Через кілька днів до Харкова прийде невелике потепління. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію порталу Gismeteo. 

Великі мінусові температури, які фіксувалися у Харкові, відійдуть і кілька днів буде спостерігатися потепління. 17, 18 та 19 січня вдень буде +3 +4 градуси, вночі 0+1. 

Також на наступні 9 днів синоптики не прогнозують опадів, а 21 січня можливий сніг з дощем. Однак не очікується і сонячна погода.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'янам розповіли, що потрібно робити, щоб не замерзнути на вулиці в мороз. У міській раді навели декілька порад. Щоб не замерзнути, потрібно:

1. Дихати носом.

2. Вживати правильні напої. Алкоголь для зігрівання не варто використовувати. Краще вживати трав'яний чай, чай з імбиром або лимоном, а також гарячий шоколад. Також енергію для вироблення тепла дають швидкі вуглеводи.

3. Використовувати багатошаровий одяг. Потрібно вдягнути кілька шарів порівняно легкого одягу. У морозні дні варто обирати речі, виготовлені з натуральних тканин. Гарний вибір - термобілизна. Не варто туго перетягувати ноги шнурками та використовувати тісне взуття. І варто пам'ятати, якщо руки, ноги й голова погано утеплені, людина замерзне набагато швидше.

4. Відмовитися від прикрас. У мороз не рекомендують носити прикраси та навіть окуляри. До того ж каблучки на пальцях ускладнюють нормальну циркуляцію крові.

5. Прийняти теплу ванну - вона добре допомагає при переохолодженні. Якщо тіло сильно замерзло, спеціалісти радять набрати ванну воду кімнатної температури. Занурюватися одразу в гарячу ванну не можна.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися