Які будинки у Харкові забезпечують водою

Харків'ян просять використовувати раковини та унітази лише за призначенням

В Індустріальному районі Харкова вже впорядкували всі комунікації у будинках, які постраждали від обстрілів і де зараз проживають харків'яни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

 Бригади дільниці Індустріального району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” щодня виконують понад 30 заявок харків'ян та впорядковують комунікації.

За словами начальника районної дільниці Сергія Шеховцова, проведення комплексних робіт нещодавно закінчили у будинках на пр. Героїв Харкова, вул. Великій Кільцевій та вул. Біблика.

Начальник дільниці розповів, якщо у під'їзді проживає навіть одна родина, то спеціалісти обов'язково забезпечують її водою. Він також звернувся до харків'ян з проханням використовувати раковини та унітази лише за призначенням. “Адже час, витрачений на прочистку забитих каналізаційних комунікацій, ремонтники краще приділили б важливим виробничим завданням, яких у нас вистачає з надлишком”, - наголосив Сергій Шеховцов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 10 січня, бригади комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” планують виконати ремонтні роботи на 17 ділянках трубопроводів холодного водопостачання. У Немишлянському районі фахівці проводять комплексні роботи на водоводі діаметром 1400 мм на вул. Павла Скоропадського. За словами начальника служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району Павла Гладкова, трубопровід забезпечує водою жителів кількох районів міста, тож під час робіт водопостачання не відключали.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися