У Харкові та області аварійні відключення світла: коли відновлять електропостачання

Термін відновлення — до 4 годин, за рішенням "Укренерго"

Через перевищення лімітів споживання у Харківській області діють аварійні відключення електроенергії. Про це розповіла речниця “Харківобленерго” Марина Шевченко повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне.Харків”. 

Аварійні відключення введені за розпорядженням "Укренерго". 

"Знеструмлення через перевищення лімітів споживання по країні. Термін відновлення — до 4 годин, за рішенням "Укренерго", — написав речник ОВА Віталій Крицький.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі села Макарове Золочівської громади через дії окупантів залишалися без електропостачання з березня 2022 року. За приблизними оцінками, наразі в селі проживають близько 100 осіб. Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам розповів, що село Макарове знаходиться майже на кордоні з Росією. “Тільки в грудні спеціалістам вдалося почати подавати світло у населений пункт. Зараз фахівці АТ “Харківобленерго” вже повністю відновили постачання електроенергії”, – зазначив чиновник.  У “Харківобленерго” розповіли, що проведення ремонтних робіт ускладнювали погодні умови та складний рельєф місцевості. Населений пункт розташований на пагорбах, тому техніці подекуди важко було проїхати.

Нині проводять необхідні роботи, щоб відновити лінії електропостачання для мешканців села Цилюрики. Крім того, найближчим часом з’явиться постачання електроенергії у селі Дуванка.

А споживачам у Харківській області нагадали про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Важливо передати показання приладів обліку, щоб отримати платіжки, розраховані на основі фактичного споживання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися