Де на Харківщині у понеділок видаватимуть гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу видаватимуть відповідальним особам деяких вулиць з подальшим розподілом між мешканцями

У понеділок, 16 січня 2023 року, у селищі Борова здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Гуманітарну допомогу надаватимуть жителям вулиць Набережна, Паркова, Північна, Садова, Партизанська, Весняна та пров. Весняний.

Гуманітарну допомогу видаватимуть відповідальним особам цих вулиць з подальшим розподілом між мешканцями за списками. Щоб отримати гуманітарну допомогу відповідальні особи повинні звернутися у ФОК з 09:00 16 січня.

У селищній раді наголосили, що 16 січня гуманітарну допомогу зможуть отримати виключно представники вказаних вулиць. “Про надання гуманітарної допомоги мешканцям інших вулиць буде повідомлено додатково”, - повідомили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 11 січня у Дергачах змінять правила видачі гуманітарної допомоги. “З перших днів війни ми намагалися забезпечувати гуманітарною допомогою усіх мешканців міста. Однак, час вносить свої корективи, все більше людей повертаються до Дергачів, працевлаштовуються, а наші ресурсу при цьому залишаються обмеженими”, - зазначили у міській раді.  Так, продуктові набори будуть видавати виключно деяким категоріям осіб, які фактично проживають на території громади.

Щоб отримати допомоги, при собі потрібно обов'язково мати оригінали підтверджуючих документів. Отримати додаткову інформацію можна за телефоном Дергачівської міської ради: +38 (067) 807-28-67 (з понеділка по суботу з 8:00 до 16:00).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися