На Харківщині діє спеціальна програма: кому надають допомогу (ФОТО)

“Укрзалізниця” передала Харківській області близько 500 кубічних метрів деревини для опалення

Жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Кабінет міністрів України виділив понад 66 млн грн та 20 млн грн додаткової субвенції на забезпечення жителів Харківської області паливною деревиною. Кошти на придбання дров розподілили між 55 територіальними громадами області, відповідно до кількості отриманих запитів від жителів. 

Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов розповів, що вдалося придбати 40,9 тисячі кубічних метрів деревини паливної. Наразі всю паливну деревину розподілили між жителями Харківщини.

Євген Іванов зауважив, що головним завданням було забезпечити населення дровами до настання сильних морозів. “Це питання було і залишається на контролі обласної військової адміністрації. Для нас важливо, щоб люди були забезпечені усім необхідним, особливо на деокупованих територіях регіону”, - наголосив чиновник.

До того ж “Укрзалізниця” передала Харківській області близько 500 кубічних метрів деревини для опалення. Цей резерв наразі у процесі розподілення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова продовжують отримувати допомогу у підготовці до холодів. Жителям приватного сектору продовжують видавати паливну деревину. Наразі жителі приватного сектору Слобідського району отримали дрова. Першочергово лісоматеріалами забезпечують домоволодіння, які мають лише пічне опалення. Щоб отримати паливну деревину, потрібно подати заяву до органів місцевої влади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися