Комунальники розповіли про проблемні місця у Харкові

Працівники компідприємства розповіли, що з поверненням місцевих жителів виникають проблеми

У КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розповіли, які проблеми виникають з вивезенням побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Працівники компідприємства за три місяці вивезли понад 1,7 тис. куб. м ТПВ з вулиць Плеханівської, Молочної та Тарасівської.

На підприємстві розповіли, що вивозити сміття з цих та інших вулиць у районі стадіону “Металіст” та Кінного ринку не припиняли і в перші дні повномасштабного вторгнення. Працівники неодноразово потрапляли у зону обстрілів. Наразі Харків продовжують обстрілювати. Під час повітряної тривоги та загрози обстрілів бригада переїжджає у безпечне місце, а потім знову повертається до роботи.

Працівники КП розповіли, що з поверненням місцевих жителів виникають проблеми. “У перші дні війни нас мало не на руках носили, а зараз машини кидають, де завгодно. Інший раз приїжджаєш, а заїхати не можеш”, - розповів працівник компідприємства Віталій Шаповал.

За словами працівників, Кінний ринок та вулиці навколо нього – одне з таких проблемних місць, тому вони звертаються до харків'ян з проханням ставитись до паркування свого автотранспорту відповідальніше. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “КВПВ” звернулося до мешканців приватного сектору Харкова з проханням дотримуватись правил та графіків вивезення твердих побутових відходів. У компідприємстві розповіли про найпоширеніше порушення, яке вчиняють мешканці приватного сектору. Там харків'яни викидають сміття, гілки й листя в невстановлених місцях, утворюючи несанкціоновані сміттєзвалища.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися