В одній з громад Харківської області протягом місяця видаватимуть гуманітарну допомогу (ФОТО)

На родину видають один пакунок гуманітарної допомоги

У Лозівській громаді почали видавати жителям продуктові набори. Почали видавати допомогу жителям Краснопавлівського старостинського округу. Протягом місяця планують охопити й інші старокруги та Лозову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Продуктові пакунки отримували родини з дітьми до 18 років, у тому числі сім'ї ВПО з дітьми 12 та 13 січня. 

Щоб отримати допомогу, потрібно мати паспорт представника сім’ї та свідоцтво про народження дитини (оригінали). На родину видають один пакунок.

Допомогу надають за проєктом “Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в України”. Його реалізує Польська Гуманітарна Акція (РАН) за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці доставили гуманітарну допомогу до звільненого села Різникове Чугуївського району Харківської області. 6 січня поліцейські відділу поліції № 1 Чугуївського РУП привезли мешканцям села Різникове гуманітарну допомогу, яку надала організація World Central Kitchen. Місцевим жителям роздали понад 40 наборів з харчовими продуктами. Після звільнення населеного пункту окупанти не припинили обстрілювати село. Отримати товари першої необхідності та продукти громадянам, які залишилися у населеному пункті, майже ніде.

А в управлінні соціального захисту населення адміністрації Слобідського району повідомили про зміни в нарахуванні соціальної допомоги для деяких категорій громадян.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися