У Харкові ремонтують пошкоджені обстрілами будинки: що відновили (ФОТО)

Ремонтні бригади відновлюють балкони в одному з харківських будинків

У Немишлянському  районі продовжуються роботи з відновлення житлового будинку який було пошкоджено під час ворожих обстрілів. Роботи виконують по вул. Танкопія.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Фахівці АТ  "Житлобуд-1" вже виконали демонтаж зруйнованих плит. Наразі триває виготовлення та монтаж металевих конструкцій, що несуть, проводиться відновлення  балконів на четвертому поверсі.

Також тривають роботи з улаштування опалубки для заливки плити перекриття між четвертим та п'ятим поверхами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 10 січня, бригади комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” виконували ремонтні роботи на 17 ділянках трубопроводів холодного водопостачання. У Немишлянському районі фахівці проводили комплексні роботи на водоводі діаметром 1400 мм на вул. Павла Скоропадського. За словами начальника служби зовнішніх водопровідних мереж Немишлянського району Павла Гладкова, трубопровід забезпечує водою жителів кількох районів міста, тож під час робіт водопостачання не відключали.

“Попередньо запаслися необхідною технікою та матеріалами. Роботи виконують досвідчені бригади, а тому впораємося у встановлений термін”, - розповів Павло Гладков. Напередодні бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу "Харківводопостачання" усунули 12 пошкоджень на ділянках водоводів та облаштували 13 оглядових колодязів. Жителі Харкова можуть надавати інформацію про аварійні ситуації за телефоном: 15-33.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися