Жителі однієї з громад на Харківщині скаржаться на погіршення умов проживання: причини

Також на території громади перевірили стан водопостачання населення

Жителі Мереф’янської громади направили колективне звернення щодо погіршення умов проживання. Причиною зміни ситуації вказують діяльність станції технічного обслуговування, що розташована на території громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби Харківської області.

У Мереф’янській громаді 11 січня провели позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Також спеціалісти Харківського районного управління провели нараду з головою Мереф’янської міської ради. Чиновники обговорили стан водопостачання населення та результати розгляду колективного звернення щодо погіршення умов проживання від діяльності СТО що працює на території громади.

Місцевій раді запропонували встановити правомірність діяльності СТО. Розгляд даного звернення перебуває на контролі Харківського районного управління.

Перевірка проб води показала відхилення від санітарних норм у деяких свердловинах. Щоб покращити стан водопостачання населення місцева влада провела оздоровчі заходи (чистка, хлорування) на свердловині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Індустріальному районі Харкова вже впорядкували всі комунікації у будинках, які постраждали від обстрілів і де зараз проживають харків'яни. Бригади дільниці Індустріального району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” щодня виконують понад 30 заявок харків'ян та впорядковують комунікації.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися