Харків'янам розповіли про вигідні умови оплати ЖКП: деталі

Тепер оплата за воду в платіжній системі EasyPay приймається без комісії

Споживачі у Харкові можуть сплачувати за водопровідну воду без комісії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

У компідприємстві розповіли, що докладають максимальних зусиль, “щоб навіть у такий складний час робити послуги водопостачання доступними для наших споживачів, а сервіс ― якісним та сучасним”. Харків'янам розповіли про можливість, яка з’явилася нещодавно.

Тепер оплата за воду в платіжній системі EasyPay приймається без комісії. Споживачі можуть обрати будь-який зручний спосіб для сплати рахунку:

  1. Готівкою або карткою в терміналах самообслуговування EasyPay. Знайти найближчий активний термінал в Харкові можна за допомогою інтерактивної карти терміналів на сайті terminals.easypay.ua або в застосунку.

  2. В особистому кабінеті на сайті EasyPay, скориставшись сервісом оплати комунальних послуг.

  3. За допомогою мобільного застосунку EasyPay.

“Також ви завжди можете налаштувати регулярний платіж або скористатися шаблоном реквізитів в Особистому кабінеті EasyPay. Дякуємо, що продовжуєте підтримувати комунальний фронт країни регулярними платежами”, - наголосили в КП “Харківводоканал”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом минулих вихідних, попри чергову ворожу ракетну атаку, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 23 пошкодження на ділянках трубопроводів. Зокрема в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм). 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися