Кого та як забезпечують гарячим харчуванням у Харкові (ФОТО)

У 2023 році у Харкові продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування

У житлових масивах Немишлянського району продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Тільки за перші півтора тижня 2023 року жителям району роздали майже 66 тис. комплексних обідів. Гаряче харчування здебільшого отримали малозабезпечені люди похилого віку та родини з дітьми.

Також за цей період працівники районного територіального центру організували адресну доставку гарячого харчування. Комплексні обіди отримали 1,3 тис. одиноких мешканців, які за станом здоров’я не можуть дістатися до пунктів харчування.

Три пункти видачі гарячого харчування продовжують працювати в Основ'янському районі. Там кухарі щодня, окрім неділі, готують та видають мешканцям понад 1,9 тис. комплексних обідів.

Також жителі району у пунктах можуть зігрітися, підзарядити гаджети і під'єднатися до мережі Інтернет.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у січні 2023 року фахівці Управління соціального захисту Індустріального району провели нарахування та виплату державних соціальних допомог на суму 11,9 млн грн. Виплати отримали 5611 осіб, серед яких сім'ї з дітьми, діти з інвалідністю та особи з інвалідністю. Також спеціалісти управління продовжують реєструвати внутрішньо переміщених осіб. Станом на 17 січня кількість ВПО зросла до 14,9 тис. осіб. За січень відповідну грошову допомогу нарахували  8042 особам на суму 23,5 млн грн.

А у грудні 2022 року Кабмін ухвалив постанову № 1364, яка визначає механізм формування єдиного переліку територій, жителі яких можуть отримати грошову допомогу.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися