Що відбуватиметься з громадським транспортом у Харкові у п'ятницю

Зміна руху громадського транспорту пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У Харкові трамвай №3 у п'ятницю тимчасово змінить маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Буде припинено рух трамваїв: 

  • по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській,

  • на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине".

Обмеження діятимуть 20 січня з 10:00 до 14:30.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що обмеження вводять через ремонт трамвайної колії.

У цей час трамвай №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмській громаді відновлюють приміське сполучення. Маршрут: м. Ізюм – с. Бабенкове – с. Бригадирівка курсує щосереди та щосуботи. Виїзд з м. Ізюм о 6-15 та о 13-00 від зупинки Пам’ятник. У зворотному напрямку: с. Бригадирівка о 7-15 та о 14-15.

Вартість проїзду:  до с. Бабенкове – 25 грн, до с. Бригадирівки – 35 грн. Маршрут: м. Ізюм – с. Левківка – с. Іванівка курсує щосереди та щосуботи. З м. Ізюм відправляється о 6-15 та о 13-00, від зупинки біля “Бізнес клубу” (район ІЗОС, пр. Незалежності, 32). У зворотному напрямку: с. Іванівка о 7-15 та о 14-15 Вартість проїзду: до с. Глинське – 15 грн, до с. Забавне – 25 грн, до с. Левківка – 35 грн,  до с. Іванівка – 40 грн. 



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися