Харків'янам нагадали, кого чекає адміністративна відповідальність

Директор компідприємства нагадав, що контейнери та бункери призначені для збирання побутових, а не виробничих відходів

Директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко розповів про проблеми з якими стикаються працівники підприємства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами керівника, досі актуальною є проблема неправильного паркування особистого автотранспорту деякими харків'янами, що ускладнює проїзд спецтранспорту до контейнерів.

Олексій Артикуленко нагадав, що підприємцям необхідно укласти договори про надання послуг з їх виконавцями. Він зазначив, що контейнери та бункери призначені для збирання побутових, а не виробничих відходів.

“Порушників, фізичних та юридичних осіб, за несанкціоноване викидання побутових, виробничих чи будівельних відходів чекає адміністративна відповідальність”, - наголосив директор компідприємства.

Також він розповів, що з 12 по 18 січня робітники комунального підприємства вивезли 46,2 тис. куб. м побутових відходів за тиждень. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 40,5 тис. куб. м ТПВ та 5,7 куб. м великогабаритних відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які проблеми виникають з вивезенням побутових відходів у Харкові. Працівники КП розповіли, що з поверненням місцевих жителів виникають проблеми. “У перші дні війни нас мало не на руках носили, а зараз машини кидають, де завгодно. Інший раз приїжджаєш, а заїхати не можеш”, - розповів працівник компідприємства Віталій Шаповал. За словами працівників, Кінний ринок та вулиці навколо нього – одне з таких проблемних місць, тому вони звертаються до харків'ян з проханням ставитись до паркування свого автотранспорту відповідальніше. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися