Які ринки у Харкові відновили роботу після обстрілів

У Харкові було пошкоджено 18 ринків, з них 14 вже відновили діяльність

У Харкові тривають роботи з поступового відновлення та часткової відбудови зруйнованих територій торговельних майданчиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, що з початку активних бойових дій у Харкові було пошкоджено 18 ринків, 14 з яких вже відновили діяльність.

Станом на 20 січня відновили роботу 45 з 53 ринків та торговельних майданчиків. Зокрема, працюють найбільші продовольчі ринки міста:

  • Кінний,

  • Центральний,

  • Тракторозаводський,

  • Новосалтівський,

  • Індустріальний та ін.

Також відновили роботу невеликі торговельні майданчики у всіх районах міста.  

Не працюють через значні руйнування ринки на Північній Салтівці. Найближчі торговельні майданчики знаходяться біля станції метро "Героїв праці" ("Везер", "Соллі"), на пр. Тракторобудівників ("Віто", "Інпол") та відновлює роботу ринок "Океан" на вул. Гвардійців Широнінців. 

Також на території Кінного ринку для зручності покупців та бізнесу створено окремий майданчик, куди переїхала частина підприємців з ринку "1 км". Тут продають овочі та фрукти за гуртовими цінами. 

Товари непродовольчої групи можна купити на спеціалізованих ринках ("Райський куточок", "Радіоринок", "Автоград", "Лоск"), а також на більшості ринків міста зі змішаним асортиментом товарів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у грудні фахівці Держпродспоживслужби в Харківській області проводили моніторинг застосування суб’єктами господарювання державних регульованих цін на лікарські засоби.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися