Одну з громад Харківщини відвідав особливий “десант” (ФОТО)

Усі діти отримали індивідуальні подарунки

У суботу, 21 січня, Балаклію відвідав “Культурний десант” - до міста черговий раз приїхали благодійники з Вінниці у рамках проєкту “Разом”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Благодійники організували та провели для дітей майстер-класи, влаштували зону краси (перукарі, бровісти, масажисти), концерт, виставу, інтерактиви, урок з української мови. Захід відвідали понад 500 людей.

Після концерту всі діти отримали індивідуальні подарунки “Від дитини до дитини”, які особисто збирали діти з Вінниці. 1300 подарункових коробок з іграшками, солодощами, книгами, різними ігровими наборами, засобами догляду отримали маленькі балаклійці. Також дітям подарували велосипеди, самокати, ролики тощо. Та традиційним стало отримання листівки зі словами підтримки від вінничан і підписувати листівки зі словами вдячності.

“Висловлюємо слова безмежної подяки нашим друзям-вінничанам, “Культурному десанту” та усім, хто долучається до такої важливої та необхідної допомоги! Разом ми обов’язково Переможемо!”, - наголосили в Балаклійській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Печенізької громади щотижня безплатно роздають хлібні вироби. Допомогу громада отримує завдяки співпраці з благодійним фондом "Адра". “У першу чергу турбуємось про людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які не можуть самотужки дістатися до місць видачі хліба. Таким жителям допомагають працівниці терцентру, які розносять буханки по домівках”, - розповів селищний голова Олександр Гусаров. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися