Жителям громади в Харківській області щотижня видають гуманітарну допомогу (ФОТО)

Деяким жителям Печенізької громади допомагають працівники терцентру, які розносять хліб по домівках

Жителям Печенізької громади щотижня безплатно роздають хлібні вироби. Допомогу громада отримує завдяки співпраці з благодійним фондом "Адра". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

“У першу чергу турбуємось про людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які не можуть самотужки дістатися до місць видачі хліба. Таким жителям допомагають працівниці терцентру, які розносять буханки по домівках”, - розповів селищний голова. Він висловив вдячність мешканцям, які, турбуючись про свою родину, не забувають отримати й передати хліб сусідам, людям поважного віку.

“Дякуємо також працівникам нашого гуманітарного штабу в усіх населених пунктах громади за нелегку роботу та взаємопідтримку”, - зазначив Олександр Гусаров.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала гуманітарний вантаж для потреб жителів. До територіального центру соціального обслуговування населення Балаклійської міськради передали швейну машинку, 2 комп'ютери, перукарську машинку, пристосування для людей з інвалідністю. Також для потреб жителів Балаклійської громади передали міський автобус, який найближчим часом стане на маршрут. Громада отримала гуманітарну допомогу за ініціативи Харківської обласної ради та допомоги головного рабина України Моше Реувен Асман і благодійної організації Anatevka help Centre.

А жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров. Кошти, виділені Кабміном на придбання дров, розподілили між 55 територіальними громадами області, відповідно до кількості отриманих запитів від жителів.




Джерело: https://t.me/gusarov_pechi
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися