Жителі Харкова вночі чули вибухи: де були “прильоти”

Близько 22:00 ворог завдав ракетного удару по смт Пісочин Харківського району

Минулої доби ворожі війська продовжували обстріл мирних населених пунктів Куп'янського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Куп'янську ворожий снаряд влучив у подвір'я житлового будинку. У Вовчанську ворожі війська влучили у приватний будинок. У результаті обстрілу було поранено 49-річного чоловіка.

У селі Петрівка Золочівської громади від ворожого артобстрілу загинула 67-річна жінка.

Також близько 22:00 ворог завдав ракетного удару, попередньо із ЗРК С-300, по смт Пісочин Харківського району. У результаті обстрілу було зруйновано господарчу споруду. Обійшлося без постраждалих.

“На лінії зіткнення наші захисники продовжують давати відсіч окупантам. Підтримуємо наших військових та віримо в Перемогу!”, - написав Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник ХОВА Олег Синєгубов разом з генералом армії США Кейтом Келлогом, делегацією американських військових та воєнних експертів відвідали з робочою поїздкою деокуповане місто Ізюм. Американські партнери побачили масштаби руйнувань, спричинені російськими обстрілами та окупацією. Також ознайомилися з доказами російських воєнних злочинів у Харківській області. Начальник Харківської ОВА зазначив, що попри значні руйнування та пошкоджену критичну інфраструктуру Ізюм поступово відновлює нормальне життя. У місто повертаються люди та відновлюють роботу підприємці. Сторони обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію в регіоні.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися