Генерал армії США відвідав одну з громад у Харківській області (ФОТО)

Під час візиту обговорили питання подальшої відбудови Ізюму

Начальник ХОВА Олег Синєгубов разом з генералом армії США Кейтом Келлогом, делегацією американських військових та воєнних експертів відвідали сьогодні з робочою поїздкою деокуповане місто Ізюм.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Американські партнери побачили масштаби руйнувань, спричинені російськими обстрілами та окупацією. Також ознайомилися з доказами російських воєнних злочинів у Харківській області.

Начальник Харківської ОВА зазначив, що попри значні руйнування та пошкоджену критичну інфраструктуру Ізюм поступово відновлює нормальне життя. У місто повертаються люди та відновлюють роботу підприємці.

“На місці обговорили питання подальшої відбудови Ізюму, безпекову та гуманітарну ситуацію в регіоні. Окремо розглянули нагальні потреби області у військовій сфері. Дякую пану Келлоґу та нашим американським партнерам за увагу до Харківщини та підтримку”, – зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 21 січня, американська делегація на чолі з генерал-лейтенантом США Джозефом Кейтом Келлогом відвідала Харків. Олег Синєгубов розповів, що сторони обговорили безпекову ситуацію на Харківщині. “Розповів американським партнерам про ситуацію на деокупованих територіях області, про терор цивільного населення та інші злочини, які вчиняють російські окупанти. Також обговорили гуманітарну ситуацію та допомогу, якої потребують мирні мешканці області”, - зазначив начальник ХОВА. З американською делегацією також зустрівся Харківський міський голова Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися