Стало відомо, чим займатиметься новий заступник Харківського міського голови

За призначення нового заступника призначення проголосували 73 депутати

Депутати Харківської міської ради затвердили Дмитра Ісаєва на посаду заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Відповідне рішення ухвалили 25 січня на пленарному засіданні позачергової сесії міськради. За це призначення проголосували 73 депутати.  

Міський голова Ігор Терехов розповів, що серед основних завдань, покладених на нового заступника, - оптимізація тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та робота з їхніми активами. Виконувати свої обов’язки Дмитро Ісаєв почав 26 січня.

Довідка. Дмитро Ісаєв закінчив з відзнакою Харківський інститут бізнесу та Харківський державний університет за спеціальністю “Фінанси та кредит”. Має науковий ступінь кандидата економічних наук. Загальний стаж роботи складає понад 28 років. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові деякі заклади охорони здоров’я міста реорганізували шляхом приєднання. Відповідне рішення ухвалили 25 січня на позачерговій сесії міськради. Підставою для реорганізації стала постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2022 №1464 “Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 році”. Спеціалісти Департаменту охорони здоров’я провели аналіз фінансового стану медзакладів станом на 1 січня 2023 року. Результати показали, що є неможливим подальше функціонування чотирьох закладів без реорганізації або фінансової підтримки з місцевого бюджету.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися