Як у Харкові використовують новорічні ялинки

Закінчити дроблення дерев працівники підприємства планують 29 січня

У Харкові планують переробити близько 20 тисяч новорічних ялинок. У місті почали збирати ялинки з 16 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію порталу “Суспільне Харків”. 

Заступник директора "Комплексу з вивезення побутових відходів" Артем Семикопенко зазначив, що у Харкові перероблені ялинки використовують для обігріву ремонтних боксів та підприємства. Також, за словами представника підприємства, звертаються жителі міста з проханням привезти їм дроблені ялинки для утеплення саджанців та обігріву. “Щодня на лінію для збирання ялинок виходить близько 37 одиниць техніки. Плануємо переробити близько 20 тисяч ялинок", — сказав він.

Закінчити дроблення дерев працівники підприємства планують 29 січня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" та "Харківблагоустрій" відвели у кожному районі Харкові окремі майданчики для збору ялинок. Звідти новорічні дерева забиратимуть централізовано самоскидами та привозитимуть до місця подрібнення. У Харківській міській раді попросили містян приєднатися до акції "Знайди хвилинку – віднеси комунальникам ялинку". У КП "КВПВ" наголосили, що перероблені ялинки можуть передати людям, яким вони потрібні для різних потреб. “Для цього необхідно залишити заявку на підприємстві, і, якщо домоволодіння знаходиться у межах міста, ми привеземо все самі", - повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

Нагадаємо, що у Харкові прибрали головну новорічну ялинку. На станції метро "Університет" у ніч з 25 на 26 січня демонтували новорічні декорації та ялинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися