Як харків'янам побороти гострий стресовий та емоційний стан

Минулого місяця за консультацією звернулися близько 30 громадян

Правоохоронці надають професійну психологічну допомогу жителям Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

До психологів Харківського районного управління поліції № 3 протягом минулого місяця за консультацією звернулись близько 30 громадян. Основним напрямком консультацій стала допомога у подоланні травматичних станів дорослих та дітей у воєнний час.

У пункті поліції на території Шевченківського району міста правоохоронці надають психологічну підтримку місцевим жителям, які знаходяться в гострому стресовому та емоційному стані. Поліцейські психологи надають рекомендації щодо самодопомоги під час стресових станів, а також техніки зняття стресу, розслаблення та релаксації.

“Закликаємо громадян, які відчувають тривогу чи інші прояви нестабільного емоційного стану, звертатись за індивідуальною допомогою до поліцейських психологів. Консультації проводять щовівторка та щочетверга з 09:00 до 11:00 за наступною адресою: місто Харків, проспект Перемоги 62А (орієнтир - дитячий майданчик)”, - зазначили в поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник ХОВА Олег Синєгубов разом з Верховним комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді відвідали один з пунктів незламності у Харкові. Пункт облаштований у гуртожитку, де проживають внутрішньо переміщені особи. Пункт Незламності облаштовано в гуртожитку Харківської гуманітарно-педагогічної академії. У разі тривалого відключення електроенергії тут є можливість забезпечити необхідні послуги усім, хто проживає поруч.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися