Як у Харкові на підземному паркінгу тренувались (ФОТО)

У Харкові провели незвичні тренування

Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту розпочало серію відкритих тренувань для дітей і дорослих Kharkiv Sport City. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Заняття спортом провели на території підземного паркінгу ТРЦ “Нікольський”. 

У суботу, 28 січня, тренування провели популярні харківські фітнес-тренери Марина Собко та Аліна Саніна. Також на учасників чекав сюрприз - розіграш подарунків від управління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту розпочинає проєкт “Енциклопедія спорту”. В управлінні розповіли, що захід відбудеться онлайн. Його мета - популяризувати різні види спорту, заняття фізкультурою та здоровий спосіб життя. Щотижня жителі Харкова та всі охочі громадяни з інших міст зможуть вивчати історію різних видів спорту, їхні особливості та брати участь у майстер-класах.  Дітям та їхнім батькам нададуть інформацію про роботу спортивних секцій, які можна відвідати в Харкові, контакти тренерів тощо.

Тричі на тиждень, по понеділках, середах і п’ятницях, учасники проєкту зможуть переглядати відео від провідних тренерів і вихованців харківських спортивних федерацій та організацій. Відео будуть розміщувати в Telegram-каналі і на сторінках управління у соцмережах. Проєкт стартує у понеділок, 30 січня. Перший вид спорту, який розглянуть слухачі, - армреслінг. “До участі в “Енциклопедії спорту” запрошують долучитися всіх охочих українців, представників спортивних федерацій та організацій, які бажають розповісти про свій вид спорту широкому загалу”, - наголосили в міській раді.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися