У Харкові у понеділок стартує новий проєкт: деталі

Щотижня жителі Харкова та всі охочі з інших міст зможуть вивчати історію різних видів спорту, брати участь у майстер-класах

Управління менеджменту і маркетингу у сфері спорту розпочинає проєкт “Енциклопедія спорту”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В управлінні розповіли, що захід відбудеться онлайн. Його мета - популяризувати різні види спорту, заняття фізкультурою та здоровий спосіб життя. Щотижня жителі Харкова та всі охочі громадяни з інших міст зможуть вивчати історію різних видів спорту, їхні особливості та брати участь у майстер-класах. 

Дітям та їхнім батькам нададуть інформацію про роботу спортивних секцій, які можна відвідати в Харкові, контакти тренерів тощо.

Тричі на тиждень, по понеділках, середах і п’ятницях, учасники проєкту зможуть переглядати відео від провідних тренерів і вихованців харківських спортивних федерацій та організацій. Відео будуть розміщувати в Telegram-каналі і на сторінках управління у соцмережах.

Проєкт стартує у понеділок, 30 січня. Перший вид спорту, який розглянуть слухачі, - армреслінг. “До участі в “Енциклопедії спорту” запрошують долучитися всіх охочих українців, представників спортивних федерацій та організацій, які бажають розповісти про свій вид спорту широкому загалу”, - наголосили в міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 18 січня, Виконавчий комітет Харківської міської ради ухвалив рішення стосовно соціально-правового захисту 62 дітей. У міській раді повідомили, що восьми дітям надали статус дітей, позбавлених батьківського піклування, та ще восьми – статус дитини-сироти. Також 15 дітей було передано під опіку родичів.


https://www.city.kharkov.ua/uk/news/kharkivyan-zaproshuyut-priednatisya-do-novogo-sportivnogo-proektu-53007.html



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися