Мешканцям одного з районів Харкова видають гуманітарну допомогу: подробиці

Допомогу отримають майже дві тисячі жителів Північної Салтівки

Агенція ООН у справах біженців (UNHCR) передала ковдри та постільні речі у пункти обігріву Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Було надано 6 тис. ковдр та спальних мішків, 180 ліжок та подушок.

Також Агенція ООН з КУ “Офіс реформ Харкова” у співпраці з гуманітарною місією “Проліска” розпочали видавати гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки, постраждалим під час російської військової агресії. Впродовж двох тижнів 1,8 тис. харків’ян отримають:

  • ковдри,

  • термоси,

  • лампи,

  • гігієнічні набори,

  • обігрівачі, 

  • спальні мішки.

У міській раді нагадали, що Агенція ООН системно підтримує Харків. Раніше UNHCR передала місту потужні генератори та будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні діє програма, за умовами якої кожен, хто цього потребує, може безплатно отримати харчові продукти. Програма, яка називається Передплата єДопомога (сертифікат), дозволяє людині отримати продукти у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. Благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги.

Щоб отримати допомогу, потрібно зареєструватися на платформі та залишити заявку, обравши з переліку партнерів “АТБ”. Щоб скористатися допомогою, потрібно під час покупки товару на касі повідомити цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування. Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати.




Ірина

6 квітня 2023, 11:35

Добрий день,звертаюсь до вас ! В менє батько погано передвигається,в нього інвалідності немає .Ми проживаємо по провулку Отакора Яроша 7 гуртожиток номер 2 ,ВПО ми з Северной Салтовки 3.Батьку буде 70 років.В менє така просьба до вас ,можливо, звернутися необхідна інвалидна коляска або хадунки якщо -можливо .Як-що це можливо, мій номер тел.:0980876740 .Це мій батько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися