Яку адресну допомогу можна отримати в одному з районів Харкова (ФОТО)

Містяни отримують одяг, взуття, речі побутового вжитку, гарячі обіди

Територіальний центр надання соціальних послуг Слобідського району продовжує  роботу з надання адресної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу надають наступним категоріям громадян: 

  • малозабезпеченим громадянам похилого віку,

  • особам з інвалідністю,

  • внутрішньо переміщеним особам.

Вказаним категоріям громадян надають одяг, взуття, речі побутового вжитку, гарячі обіди. 

При відділенні функціонує пункт прокату реабілітаційних засобів. Тут можна взяти у тимчасове користування інвалідні візки, ходунки, милиці, палиці (ліктьові з опорою на передпліччі).  

У приміщенні терцентру послуги надає перукар відділення. Також вказану послугу надають безпосередньо за адресами тих, хто за станом здоров’я не може виходити з дому.

При цьому продовжує працювати пункт прийому допомоги для ВПО та харків'ян, які втратили житло та переїхали через обстріли. У відділення гуманітарної допомоги можна приносити одяг, взуття, постільну білизну, посуд та інші речі першої потреби. Потім працівники відділення розподіляють їх серед нужденних.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Агенція ООН з КУ “Офіс реформ Харкова” у співпраці з гуманітарною місією “Проліска” розпочали видавати гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки, постраждалим під час російської військової агресії.

У міській раді нагадали, що Агенція ООН системно підтримує Харків. Раніше UNHCR передала місту потужні генератори та будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися