У Харківській області з'явилися особливі вказівники: подробиці

У регіоні встановили 35 вказівників про мінну небезпеку

У Харківській області встановлюють попереджувальні вказівники з мінної небезпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Було вирішено виготовити та встановити попереджувальні вказівники поблизу найбільш замінованих ділянок місцевості. Вказівники виготовили за кошти Міжнародної організації Червоного Хреста.

Наразі тривають роботи зі встановлення цих вказівників на автошляху “М-03 Київ – Харків – Довжанський”. На першому етапі вже становили 35 таких знаків. Вони мають на меті попередити населення та водіїв про мінну небезпеку на деокупованих територіях Харківської області, що утворилась внаслідок мінування територій окупаційними військами Російської Федерації.

До технічних робіт з їх встановлення залучили рятувальників, піротехніків, працівників дорожніх служб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області. У четвер зранку ворог знову обстрілював прикордонні населені пункти області. Внаслідок атаки було пошкоджено вісім приватних житлових будинків.  Під час ранкового обстрілу поранення отримали два мирні мешканці. А вдень було поранено ще одну людину. Зараз медики надають постраждалим усю необхідну допомогу.  У Харківській області триває розмінування деокупованих територій. У середу, 1 лютого, піротехніки ДСНС обстежили 1,5 км лінії електропередач та знешкодили близько 50 вибухонебезпечних предметів.
“На всій ділянці українсько-російського кордону в межах Харківщини несуть службу наші військовослужбовці. Ми щодня працюємо над підвищенням обороноздатності області та забезпечуємо умови для максимально ефективної відповіді наших військ на будь-які дії ворога”, - наголосив начальник ХОВА.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися