Олег Синєгубов про ситуацію в Харківській області

У результаті обстрілів Харківщини поранення отримали три людини

Ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі марафону "Єдині новини",  повідомляють "Коментарі. Харків". 

У четвер зранку ворог знову обстрілював прикордонні населені пункти області. Внаслідок атаки було пошкоджено вісім приватних житлових будинків. 

Під час ранкового обстрілу поранення отримали два мирні мешканці. А вдень було поранено ще одну людину. Зараз медики надають постраждалим усю необхідну допомогу. 

У Харківській області триває розмінування деокупованих територій. У середу, 1 лютого, піротехніки ДСНС обстежили 1,5 км лінії електропередач та знешкодили близько 50 вибухонебезпечних предметів.

“На всій ділянці українсько-російського кордону в межах Харківщини несуть службу наші військовослужбовці. Ми щодня працюємо над підвищенням обороноздатності області та забезпечуємо умови для максимально ефективної відповіді наших військ на будь-які дії ворога”, - наголосив начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якщо буде наступ чи спроба наступу, він не має стати для Харківщини неочікуваним. За словами начальника ХОВА, у такому ракурсі продовжується підготовка обороноздатності Харківської області по півночі, північно-східному напрямку. Фактично, роботи ведуться по всій лінії державного кордону з країною-агресором, а це 315 кілометрів. 

Очільник області також зауважив, що збільшення військової присутності росіян на Харківщині наразі немає. “Наші військові постійно зміцнюють свої позиції та готові до всіх можливих сценаріїв. Будь-яка спроба наступу буде відбита”, - зазначив начальник ХОВА.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися