У Харкові та області вдарять морози: коли чекати похолодання

Похолодання прогнозують уже з понеділка

Наступного тижня у Харкові та області очікується значне зниження температури повітря. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського метеорологічного центру.

Так, 6 лютого в Харківській області синоптики прогнозують сніг, температура вдень триматиметься на позначках -3°С…-1°С, вночі -5°С…-7°С. У вівторок, 7 лютого, опадів не очікується, стовпчики термометрів покажуть вдень -4°С…-2°С, вночі -5°С…-7°С. У середу, за прогнозами синоптиків, буде мінлива хмарність. Денна температура фіксуватиметься на рівні попереднього дня, а вночі очікується похолодання до -9°С…-11°С.

У четвер та п'ятницю, 9-10 лютого, вдень трохи потеплішає до -3°С…-1°С, а вночі морози посиляться до -11°С…-13°С.

Погода в Харькове - снег в Харькове, морозы в Харькове

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харкова та області попереджали про погіршення погодних умов. Ввечері 31 грудня у Харківську область зайшов циклон у вигляді снігу з західної та північно-західної частин області. У Службі автомобільних доріг у Харківській області розповіли, що опади спостерігались у центральній та південно-західній частинах області. Вночі майже по всій території регіону фіксувались опади у вигляді снігу. На ранок 1 лютого хмарно, подекуди спостерігаються опади у вигляді слабкого снігу. Температура буде коливатися від -1°С до -4°С.

САД повідомили, що у роботі над забезпеченням проїзду залучити 101 одиницю спецтехніки та 142 працівники. У Харківській області було використано 647 куб. м піщано-сольової суміші. “Стан покриття на дорогах – мокре, оброблене піщано-сольовою сумішшю. Продовжуються роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення", – зазначили у Службі автомобільних доріг.




Джерело: https://www.meteo.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися